Fodor Sándor


Hit gyulekezete pasztor Fodor Sandor

1959-ben születtem Marosvásárhelyen egy ötgyermekes istentfélő család harmadik gyermekeként, ahol nagyon következetes keresztény erkölcsi nevelést kaptam. Meghatározó élmény volt számomra, hogy szüleim nemcsak tanították, de aktívan és hitelesen meg is élték a hitüket. 1981-ben nősültem meg, azóta feleségemmel immár két gyermek szülei és három drága unoka boldog nagyszülei vagyunk.

14 évesen tértem meg Istenhez és egyedülálló, valóságos élményként tapasztaltam meg a bűneim bocsánatát és Isten szeretét, közelségét. Mai napig precízen emlékszem a percre, amikor Isten levette rólam a bűneim terhét. 16 évesen kezdtem el rendszeresen szolgálni, eleinte főként az ifjúság felé. A kommunista rendszer alatt számos underground gyülekezet alapításában és működtetésében segédkeztem, ami miatt több alkalommal is behurcoltak a rendőrségre, de hála Istennek minden alkalommal komolyabb következmények nélkül sikerült megmenekülnöm.

Az 1989-es forradalom és rendszerváltás után új gyülekezet alapításába kezdtünk, majd hamarosan csatlakoztunk a Hit Gyülekezetéhez. A Németh Sándorral való találkozásom és az általa képviselt szellemi látás életreszóló változást eredményezett bennem és új irányt, lendületet adott az egyéni hitéletemnek és szolgálatomnak. Ugyancsak meghatározó befolyással bírtak számomra a Derek Prince és Kenneth E. Hagin tanításai, valamint a Szent Pál Akadémián töltött évek.

Jelenleg magyar, román és roma etnikumok felé szolgálok, több mint húsz romániai gyülekezetet pásztorolok, amelyek közül többnek az alapítója is vagyok.

Számomra óriási kiváltság és öröm, hogy Istent szolgálhatom és az Ő munkájának része lehetek.

arrow